Avdeling Grønn

Henriette Mathisen

Lisbeth Skjævestad

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Jeg er veldig glad i å være ute på tur med barna. Liker også godt å sitte å lese for barna.

Victor Vindfjell

Avdeling Rød

Christina Dahl

Stilling: Avdelingsleder

Det viktigste for meg er at disse herlige små barna skal føle at de har blitt sett og anerkjent, at de skal føle seg trygge og få dekket alle behovene sine. Lek er en så stor og sentral del av det og av hverdagen. Det er derfor viktig med en leken voksen som støtter de i denne sosiale utviklingen. jeg liker å gi barna nye erfaringer, utforske, være kreative, gi de spennende eksperimenter, eventyr, utelek, og masse musikk og morro. Musikk kan gi så mange gode opplevelser for barna, dette ser jeg hver dag.

Anne Henriksen

Stilling: Assistent

Det som er viktig for meg er å være en trygg voksen, trøste de som trenger det, men også oppmuntre når det er behov. Det er viktig å lære barna at vennskap og samarbeid er en fin ting, men også at vi har lov til å være alene når det trengs. Det er viktig å gi noen utfordringer - og gi ros - når de klarer ting de ikke tror de kan. Jeg liker også å leke, lese og synge og noen ganger bare tøyse og tulle litt.

Anne Bente Teigen Gregersen

Stilling: Pedagogisk leder

For meg er det viktig å være en støttende, tydelig og trygg voksen. Jeg vil bidra til en best mulig individuell utvikling basert på enkeltbarns forutsetninger og stå sted. Det er viktig å legge tilrette for læringsfremmende adferd, sosial kompetanse og grunnleggende ferdigheter som gjør at barnet utvikler et positivt forhold til seg selv. Jeg som voksen må bygge gode relasjoner og legge tilrette for trivsel, vennskap, lek og humor. Omsorg, lek og læring går hånd i hånd.

Silje Andersen

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Det er viktig for meg å være en trygg og god voksen som støtter, motiverer, utfordrer og hjelper barna der de er og der de trenger det. Det er viktig for meg å vise hvert enkelt barn at de kan være seg selv, ha egne meninger og følelser, at de kan utvikle seg og at de samtidig føler mestring. Jeg liker å være kreativ med barna og prøve ut forskjellige formingsaktiviteter. Ellers liker jeg sang og dans, lese bøker, bake, gå på turer og leke i sandkassa. Og jeg digger samtalene vi har sammen !

Liten avd. Gul

Gina Thorjussen

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Jeg ønsker at barna vokser og utvikler seg i et positivt miljø og at de føler seg verdifulle for hverandre. Det er viktig for meg å skape et miljø hvor de kan lære seg å få venner og beholde vennskap. Det er også viktig for meg i jobben min med barna at de føler seg trygge, at de får god omsorg og at de finner seg en venn hos meg. Hvis barna er trygge i barnehagen så kommer de til å kose seg, leke sammen og få venner og en positiv utvikling.

Jannicke Skorstad

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Jeg elsker livet i barnehagen. Det er spennende, og en glede å få tilbringe hver dag med de vakre skattene deres som skal møte livet utenfor hjemmet for første gang. Jeg ønsker å være en rolig, trygg og omsorgsfull voksen som er med på å skape en trygg atmosfære på Gul.- En atmosfære som gjør at de minste finner den tryggheten de trenger for å utforske og utvikle seg. Jeg liker å være en ladestasjon som sitter på gulvet, klar til å ta i mot et barn som trenger en liten pause før verden på ny skal utforskes. Jeg håper å kunne være med på å gi de minste en ryggsekk full av trygghet, en god selvfølelse og selvsikkerhet som de kan ta med seg videre på ferden.

Marta Werenc Lia

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

For meg er det viktig å utvikle barnas selvstendighet, lære barna å ta ansvar og utvikle deres evne til å samarbeide med sine jevnaldrende, alt i en atmosfære av moro. Mine viktigste verdier er gjensidig toleranse, respekt for andres rettigheter, behov og verdighet og harmonisk utvikling. Jeg vil bidra til å utvikle barnas evne til å samarbeide i gruppe og til å utvikle åpenhet og en kreativ holdning til omverdenen. Mitt motto i barnehagen er å la barna lære i sitt eget tempo og stimulere samarbeid.

Mona Foldvik

mona@eplehagen-bhg.no

Jeg liker å være en tilstedeværende og engasjerende voksen for barna. For meg er det aller viktigste å hjelpe og støtte barna slik at de får en trygg, god og sunn barnehagehverdag. Det å få være en voksen som gir mening, trygghet og trivsel er betydningsfullt for meg. Og jeg brenner for å styrke barnets selvfølelse og selvtillit slik at barnet blir mer klar for det som venter utenfor i samfunnet. Jeg digger å være sammen med barnet ditt fordi det er unikt til å være seg selv.

Naturgruppa

Christina Dahl

Jon Larsen Haukelid

Stilling: Pedagogisk leder

Det som er viktig for meg er å være en trygg og forutsigbar voksen for barna. Som også kan være lekende, støttende og gi utfordringer når nye ferdigheter øves på. Jeg syns jeg har verdens beste jobb, mitt mål er å gi barn en god dag i barnehagen, se og møte deres ulikhet og forstå deres behov. Å jobbe i barnehage er gledelig variert, jeg liker spesielt godt å formidle Bibelfortellinger. Gi barna mulighet til å bli kjent med hvem Jesus er, synge, danse og være delaktig på Sprell levende samlingene. Glede og mestring ved å være ute i naturen og på tur, er ett av mange goder vi får "gi videre".

Silje Andersen

Kari Anne Sivertsen